La aventura de dos chicos y su EeF. Simplemente nuestro día a día.

En este blog cuando hablamos de EeF hacemos referencia a Educación/Enseñanza/Escolarización en Familia.

viernes, 7 de diciembre de 2012

Calendario de Adviento de Matemático

A través del blog PuntMat, me enteré de este fantástico Calendario de Adviento Matemático.

No tenía previsto hacer calendario de Adviento este año. Como nos vamos muy pronto y tenemos muchas otras actividades entre manos, pensé que ya teníamos bastantes cosas para hacer.
Pero cuando ve este calendario quería compartirlo con los chicos y les pareció bien la idea.

No lo vamos a hacer religiosamente ;) en forma de calendario porque no podemos hacerlo todos los días. Pero les voy recopilando actividades de algunos días y los pongo en las cajas para hacerlos un rato durante el día. Realmente hay propuestas muy buenas.


4 comentarios:

Gemma dijo...

Jejeje... Just un dia abans que PuntMat, el 29 de novembre, vaig fer-ne una entrada al meu bloc: els calendaris són de Nrich i els vaig descobrir via Let's Play Math.
Jo estic preparant cada dia un joc per la Berta i el Guillem: per la Berta n'agafo algun del calendari, però la majoria són del mateix web de Nrich (o de collita pròpia) però del seu nivell, ja que tot just fa segon. Pel Guillem són tots de collita pròpia. :)
La veritat és que s'ho passen bé: el primer que fan quan es lleven és anar a buscar el sobre, que porta joc més xocolatina/bombó.
Petons!

Marvan dijo...

Ay!!!¡ llavors tú hauries de tenir la premicia jajaja. Després ja l'he vist en diferents llocs. La Malena també el va publicar en el seu web.
Ja veig que vosaltres us va bé això de les mates i us agrada. El petit de casa d'aquí s'ho passaría molt bé a casa vostra jejeje, jo faig el que puc.

El calendari está molt bé, li agrada molt encara que hi han algunes coses de menys joc. És molt bona idea de posar-ho en un sobre amb xocolatina!!! Li dona un extra molt divertit.

Per cert, una pregunta matemática del calendari ¿Es pot fer el 37 amb aquells uns, tresos, cincs i sets?? Nosaltres no el vam trobar, però com vosaltres sou uns cracs.

Gemma dijo...

Jejeje... si llegeixes aquí

http://nrich.maths.org/1885/solution

veuràs perquè no el vau trobar! ;)

Va de parells i senars: la suma de dos senars sempre és un nombre parell!

Petons!

Marvan dijo...

Uf, gràcies.
Jo ja ho pensava que no era possible, però sempre pensava que "mai se sap" a veure si no ho hem trobat bé....
Va bé tenir les sol.lucions encara que amb els altres més o menys de moment hem sortit. Hi han alguns que han tingut força éxit ;).

Related Posts with Thumbnails