La aventura de dos chicos y su EeF. Simplemente nuestro día a día.

En este blog cuando hablamos de EeF hacemos referencia a Educación/Enseñanza/Escolarización en Familia.

lunes, 11 de mayo de 2009

Lava

Este experimento lo saqué de este blog. Allí lo explican mejor que podría hacer yo jaja. O sea que os dejo con solo las fotos. A los niños les encantó


6 comentarios:

Mundo de Ariadna dijo...

precioso!!! gracias

Anónimo dijo...

tu dices que alucinas con las cosas que yo hago!!?? y las que hacen ustedes??!!! son genialeeees

madre mía no paran! cuando mis hijos estén grandes quiero que sean como los tuyos!!!

1beso

Marvan dijo...

Jajaja Marcela, nos alucinamos mutuamente jajaja.
Lo que pasa es que muchos de estos experimentos duran media horita o menos, algunos son super espectaculares en diez minutos. No me veo haciendo una muñeca en 10 minutos jaja.
Gracias por el piropo para mis hijos. La verdad que sí, no paran, esto tiene sus ventajas y desventajas, procuro centrarme en las ventajas y aceptar las desventajas porque nadie es perfecto jeje.
Un beso.

Gracias también Ariadna!

E. dijo...

Está muy bien! Voy a hacerlo en casa. Me das unas ideas geniales!!!

gemma dijo...

És veritat que feu moooltes coses y molt "xules".

Cada idea teva m'agrada molt i sempre dic: això ho farem...però després no trobem el moment.

Últimament treballo més, a més d'haver de solucionar incidències diverses i problemes varis. La Joana passa més estona amb el seu pare i es dediquen a intentar arreglar el jardí, fer l'hort...anar amb bici, i coses així. I molt moments se'n va amb amics.

Jo estic una mica asfixiada de temes i tot i dormir poc i anar traient la llengua, (i no saber que és l'oci, ni el temps per a mi), no ho aconsegueixo. O no em ser organitzar o tinc masses coses, o jo que sé.

Un petó

Marvan dijo...

Ja t'entenc Gemma. Jo també treballo però poques hores a la setmana i també em fa ràbia perdre aquestes hores i no poder fer encara més coses jeje. Insisteixo en que moltes coses es fan molt ràpides, és posar-se i en mitja horeta està fet. També tinc uns nanos que ho fan tot en un plis plas jeje. De vegades penso que els he d'ensenyar més a fer les coses a poc a poc i més "intensiu" però van com les abelles de flor en flor dos segons i ala una altre cosa.......
bueno, cada nen és com és suposo. Jo per descansar aprofito les estones que fan extraescolar que és al menys una horeta cada dia jeje.

Related Posts with Thumbnails